Søg i denne blog

onsdag den 9. september 2015

Klinik i Tyskland!



Hej,

Jeg er i skrivende stund 49,5 år gammel og i morgen drager jeg til Tyskland, for at besøge en ny klinik, få målt mine hormonelle værdier og få justeret mine dosis i mine forskellige præparater.

Jeg har valgt at forsøge mig med en tysk klinik, idet det er nemmere rent rejsemæssigt fremfor Dr. Paivi Shedd i London.

I hører nyt, når jeg vender retur.

Smil fra Maibritt

7 kommentarer:

  1. Hej - jeg glæder mig rigtig meget til at høre om dit besøg i Tyskland. Jeg bor selv i det sydlige Jylland og vil gerne høre om erfaringer, netop fra Tyskland. Jeg vil også gerne høre. Hvor får i foretaget spyttest og hvad koster det?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej
      Jeg besøgte Naturlæge Dagmar Praßler i Hamburg.
      Hun tog 80 EUR for en konsultation og gav mig div. test-kit med hjem - urinprøve samt spyttest.

      Efterfølgende fik jeg regning fra laboratoriet på ialt ca. 2.000 kr.

      MEN - det viste sig at Dagmar Praßler ikke kan ordinere hormonerne, så jeg skulle alligevel forbi en læge.
      IKKE lige det jeg havde regnet med.
      Så enden på det blev at jeg igen fik en telefon konsultation hos dr. Päivi Shedd i London - og en opfølgende telefon konsultation koster 95GBP (ca. 1000 kr.) - og jeg fremsendte hende mine resultater fra Tyskland, som hun ordinerede ud fra - samt en generel snak om hvordan det går.

      Så det hele løber op - men det ved jeg til en anden gang "af skade bliver man klog - men sjælden rig" :-)

      Slet
  2. Hei: Kan du skrive noget om hvilken lege i Tyskland du har benyttet deg av? På forhånd takk.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hejsa

      Jeg benyttede Dagmar Praßler i Hamburg - men hun kan ikke ordinere medicin - kun facilitere prøverne.
      (se evt. mit svar ovenfor)

      Slet
  3. Hey, sorry I can't write Danish, but have been reading your blog and actually started treatment with dr. Paivi in London ca. one year ago. Got much better, but I think there is still room for improvement. Let me know about your experience with the German doctor. Thanks for writing. You changed my life!!! <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Leticia

      TUSIND TAK for din besked - den blev jeg rigtig glad for at læse.

      Jeg vil ikke anbefale den tyske behandler idet hun viste sig ikke at være en MD doctor/læge - men "blot" naturlæge og dermed kan hun ikke ordinere medicin/præparater

      Så jeg blev nødt til at kontakte Dr. Päivi Shedd igen.

      Dr. Shedd ophører med konsultationer i England og kikker efter et andet sted i Europa til at tilbyde sine konsultationer fra - måske Tyskland? :-)

      Jeg vil snarest lave et indlæg med min opdaterede behandling

      Tak fordi du skrev - dejligt at høre at bloggen gør en forskel :-)

      Slet
  4. Kære Maibritt

    Jeg kan se det er noget tid siden du har været aktiv herinde...? Ved ikke om du stadig er aktiv her, men nu prøver jeg.
    Jeg har læst en del på din blog i dag og jeg er meget nysgerrig. Jeg har fået konstateret Hashimoto hos en privatlæge i DK da jeg ikke kunne få de privatpraktiserende læger jeg har haft til at lytte til mig. Og han har nævnt at jeg har lavt østrogen. Det var dog på et lidt fattigt grundlag, da han ikke vidste hvor jeg var henne i min cyklus. Jeg har efterfølgende blevet henvist til Rigshospitalet på endokrinologisk afdeling og de har desværre ikke villet tjekke op på mine kønshormoner og jeg må nu vente til min gynækolog har tid - og det har hun først til januar;(.
    Og jeg er bare så desperat for at finde ud af om der er noget galt med mine kønshormoner også. Jeg er meget slemt tilredt og har været sygemeldt i snart 3 år... Det heldige er at privatlægen tilfældigvis tog prøverne dagen efter at min menstruation startede og det kan jeg forstå fra at læse her er helt rigtigt;).
    Min P- Estradiol ligger på 0,19 (det må næsten betyde 19 ikke?)
    P-Progesteron ligger på 4,37 og P-testosteron på 0,69.
    Hvad tænker du om det?
    Jeg er forhåbentlig lige så stille ved at få styr på Hashimoto efter bogen 'Få styr på dit stofskifte' af Inger Forbes. Og jeg er i langsom bedring, mange af symptomerne på lavt stofskifte (lige bortset fra trætheden) er ved at være væk. Men jeg er stadig super udmattet, jeg har haft både nattesved (dog kun ind i mellem) og hedeture (også kun ind i mellem). Jeg har muskelsvaghed og spændinger, susen for ørerne, hukommelsesproblemer, hjernetåge... kan meget symptomatisk ikke lige komme i tanke om mere;D.

    Håber du har tid og mulighed for at svare.
    Kh Rikke

    SvarSlet